Dagens Jobb - Tisdagen den 6 maj 2008.

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Och även i dag så var jag först i skalen och fixade grönsakerna. Den andra halvan av dagen så var jag i diskrummet och hade hand om disken.


Vi serverade couscouspytt i dag. Det är den absolut godaste maten som vi serverar tycker jag. Egentligen så är det en helt färdig vegetarisk rätt. Men vi blandar i kyckling och serverar den så. Massor med grönsaker och underbart goda kryddor är det också i den. Den är väldigt omtyckt bland barnen, och kanske ännu mer av alla vuxna. Vår salladsbuffé hade vi förstås också i dag.


Kollegan som var sjuk i går, var tillbaka på jobbet i dag, så vi var fulltalig personalstyrka. Det var en ganska så hektisk dag i dag, som alltid på tisdagar. Men vi fick en hel del hjälp i diskrummet av vår Husmor i dag, under lunchrusningen. Så allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände. Och vi kunde sitta ute och fika på eftermiddagsrasten i dag också.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Fast det var lite kalla vindar idag tyckte jag när jag var ute..men du sitter ju så bra där i dörröppningen så du klarar dig kanske!? :-) *kram*

2008-05-06 @ 20:39:45
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag hade faktiskt fleecetröjan på mig i dag, för det blåste rätt kallt där också. Men det var soligt, och skönt att sitta ute och få lite luft. :-D

2008-05-06 @ 20:43:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0