Dagens Dagbok - Fredagen den 14 november 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Var bara hemma en kort stund. Sen så åkte jag iväg vid halvtretiden igen. Åkte till Tullinge Brädgård för att hämta upp Jimmy på jobbet när han slutade klockan tre.


Vi kom hem till Farsta vid halvfyratiden. Jimmy duschade då och gjorde sig i ordning, och sen stack han iväg så fort han var klar. Han åkte in mot stan för att möta upp med några kompisar först. Och sen så skulle dom vidare mot Värtahamnen/Frihamnen för att åka på en kryssning till Tallinn. Dom var ett helt stort gäng som skulle åka, och dom kommer hem på söndag förmiddag igen.


Jag gick sen en sväng till Centrum, för jag ville köpa något till Jenny och Jocke, att ta med mig på deras "Inflyttningsfika" i morgon. Borzko och jag har ju redan givit dom deras inflyttningspresent, för dom fick ju en soffa till vardagsrummet för femtusen av oss. En blomma har jag också haft med mig, så egentligen skulle vi ju lätt kunna komma tomhänta dit i morgon. Men jag älskar ju att handla presenter! Och speciellt till mina älskade ungar! Så inte kan jag komma tomhänt dit inte! ;-D


När jag hade handlat det jag skulle i presentväg, så gick jag till HemKöp och handlade lite matvaror.


Väl hemma igen så åt jag lite lätt middag i min ensamhet. Borzko skulle jobba sent, och planerade att vara hemma någon gång mellan åtta och nio... Höll sen på och plockade och fixade med lite här hemma. Och satt även lite med datorn.


Kommentarer
Postat av: Pauline

Varför skriva att soffan kostade femtusen? det hade väl räckt att skriva att inflyttningspresenten var en soffa. det är typiskt mammor, ska berätta för hela omvärlden vad grejer kosta. vem bryr sig att den har kostat femtusen helt seriöst? det är själva grejen som räknas inte priset...

2008-11-14 @ 22:51:07
Postat av: Bim

---> Pauline: Nu är det ju så, att jag nästan alltid skriver ut vad allting jag köper kostar, oavsett om det är dyrt eller billigt. Om det stör dig så får du väl läsa någon annan blogg. ;-) Varför skulle jag inte skriva ut det? För det första så är det faktiskt billigt för en bäddsoffa att "bara" kosta femtusen. Och för det andra så tycker jag faktiskt att det är rätt så genröst av oss att ge Jenny och Jocke så pass mycket i inflyttningspresent. Får vi inte ta åt oss av den äran då? Det klart att det är grejen som räknas, och inte priset. Om vi inte hade råd, så skulle vi ju ge mindre pengar. Men nu har vi ju faktiskt råd. Och om det är typiskt mammor, är det kritik då? Jag är nog en väldigt typisk mamma, men det är jag stolt över.

2008-11-14 @ 23:04:01
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Jag tycker att det på sitt sätt är roligt att priset på en vara skrivs ut; det blir ett slags tidsdokument, för när man om några år läser tillbaka i bloggar så kan man se vad allting kostade "på den tiden" :-)

2008-11-14 @ 23:44:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Och jag håller definitivt med dig. För tiderna förändras så fort. Så det är kul att se tillbaka på vad saker och ting kostar.

2008-11-15 @ 10:13:32
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0