Dagens Dagbok - Lördagen den 15 november 2008 - Eftermiddagen.

Och eftermiddagen blev ungefär som jag beskrev den tidigare.


Vid ettiden så åkte Borzko och jag iväg. Vi åkte först till Örby och hämtade upp mina föräldrar. Och sen till Hallunda och hämtade upp min svärmor. Och sen så åkte vi till Jenny och Jocke i Tumba, till deras "Inflyttningsfika". Kom dit vid tvåtiden.


Dom hade fixat och gjort så fint i lägenheten. Och dom hade bakat världens godaste saffransbullar!


Dom bjöd på kaffe, glögg (både med alkohol, och alkoholfri), mandel, russin, clementiner, pepparkakor, hembakta saffransbullar, julmust.


Vi blev 19 personer där, 14 vuxna och 5 barn. Det var jag, Borzko, min Mamma Gun, min Pappa Yngve, Borzkos Mamma Dragica, min systerdotter Maria, Marias fästman Patric, Jenny, Jocke, Tindra, Jockes Mamma, Jockes Mammas Särbo, Jockes syster Jessica, Jessicas två barn: Svea och Elis, + två vänner till Jenny och Jocke: Johanna och Magnus med deras två barn: Julia och Oliver.


Dom fick både fina presenter, och också en hel del pengar att köpa saker till lägenheten för. Jag hade köpt ett strykjärn och en elvisp. Men dom fick också ett strykjärn till. Så jag tog hem det som jag hade köpt, och ska byta det mot en strykbräda istället.


Vid halvfemtiden så åkte vi, och dom flesta andra, hemåt. Utom Jessica med familj, och Johanna med familj, som skulle stanna kvar där och äta middag.


Borzko och jag körde våra föräldrar hem, och sen så åkte vi hem till Farsta. Kom hem vid halvsextiden. Vi åt då lite lätt middag.


(Bilder från eftermiddagen kommer lite senare i ett separat inlägg.)


(Kolla också gärna in både Jennys och Jockes bloggar för bilder från dagen.)


Kommentarer
Postat av: Snurran

Så roligt för dem att det blev lyckat!

2008-11-15 @ 19:19:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Absolut! :-D

2008-11-15 @ 19:38:37
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0