Dagens Dagbok - Lördagen den 29 november 2008 - Förmiddagen + Eftermiddagen.

Vid strax efter tio så gick jag iväg till Centrum och till tunnelbanan. Åkte in till Medborgarplatsen, och så promenerade jag bort till Södra Station. Väntade in Jenny som kom med pendeltåget från Tumba.


Sen promenerade vi bort till Mariatorget och tog tunnelbanan till T-Centralen. Sen så gick vi runt i affärer och tittade och shoppade. Jag köpte mig ett par tofflor, ett par stövlar, och en tidning. Bilder på min shopping kommer i ett separat inlägg lite senare. Och vad Jenny handlade får ni se i hennes blogg.


Lunch åt vi vid tolvtiden, på Café Bellman vid Sergelgången. Jag åt en ostmacka och drack en caffe latte.


Efter lunchen så fortsatte vi att promenera runt på stan. Vi tittade på NK:s julskyltning, och vi kollade in Julmarknaden i Kungsträdgården.


Sen så gick vi till Julmarknaden i Gamla Stan och kollade in den. Drack lite glögg och åt pepparkakor där också.


Promenerade sen bort mot Medborgarplatsen där vi skiljdes åt vid halvtretiden, efter tre och en halv timme på stan tillsammans. Jenny gick till Södra Station för att ta pendeltåget hem till Tumba. Och jag tog tunnelbanan till Farsta. Bilder från dagen kommer lite senare i ett separat inlägg.


Tack älskade lilla stora Tufsan för en mysig dag på stan! :-D


När jag kom till Farsta så gick jag till Farsta Speltjänst och hämtade ut ett paket med sex böcker från Adlibris. Och sen så gick jag hem.


Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade varit och tränat, och sen så hade han bara varit hemma och tagit det lugnt sen.


Jag höll på och strulade med vårt bredband när jag kom hem, som fortfarande inte fungerade. Men vid halvfemtiden sen så fick ComHem äntligen ordning på det.


Vid femtiden så åt Borzko och jag middag tillsammans. Sen så satt han och läste, och jag satt med datorn, uppe i vardagsrummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0