Dagens Dagbok - Måndagen den 10 november 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Höll sen på som vanligt här hemma och plockade, pulade, donade, fixade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt. Varvade med stunder vid datorn också.


Strax före fem så tog jag bilen till Centrum. Och så mötte jag upp med Jimmy vid tunnelbanan när han kom från jobbet.


Först så var vi på Posten där Jimmy hämtade ut sitt nya körkort. Sen så var vi på Systembolaget där jag köpte starköl och rödvin.


När vi kom hem så åt vi middag. Och efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Haha, du låter som värsta A-lagarn som bunkrar upp inför hela veckan ;-D Tur att jag känner dig och vet att du är praktiskt taget helnykterist :-D Är det till helgens bravader eller bara bra att ha-grejer? kram

2008-11-10 @ 19:21:51
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, folk får väl tro och döma hur dom vill! Men jag har ju faktiskt inte druckit en endast droppe över 2,25 % sen 2002 eller 2003! (Kommer inte riktigt ihåg när jag slutade faktiskt!)



Det är inte till helgen, utan bara "bra att ha-grejer", som du kallade det. Mitt vinställ på väggen var tomt, och även det vinstället i skåpet. Dom rymmer 3 respektive 6 flaskor. Hade 1 kvar, så jag köpte 8 flaskor rödvin. Det går väl åt kanske i jul, nyår, eller kommande födelsedagar. Vin går bara åt när släkten är här.



En platta LapinKulta blev det också. Till Borzko och Jimmy, när dom känner för någon öl till helgen. Eller om Jenny och Jocke kommer. Eller så blir det som med vinet, till kommande släktmiddagar.

2008-11-10 @ 19:28:23
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0