Dagens Dagbok - Söndagen den 16 november 2008 - Eftermiddagen.

Vid halvettiden så gick jag och Jimmy en sväng till Centrum. Först så var vi i Pressbyrån för Jimmy skulle köpa sig ett nytt SL-kort tills i morgon.


Efter det så var vi på Clas Ohlsson där jag bytte strykjärnet, som jag gav till Jenny och Jocke i går, mot en strykbräda. Dom fick ju två stycken strykjärn i inflyttningspresent i går, och det är ju lite onödigt med två! Så jag bytte mitt mot en strykbräda.


Sen så gick vi hem igen. Och strax efteråt så kom Borzko hem från gymmet. Borzko åt lite lunch, och sen så satte han sig och läste, först Aftonbladet, och sen i sin bok.


Jimmy satte sig på sitt rum framför datorn. Och jag höll på och fixade och grejade lite här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn.


Vid halvtretiden så stack Borzko iväg. Han skulle hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Jag flyttade in med min dator och en ny bok in på Jimmys rum. Och så satt jag där och varvade stunder vid datorn med läsning i boken: "Nattfåk" av Johan Theorin.


Vid fyratiden sen så åt Jimmy och jag middag tillsammans. Han åt en pizza från vår lokala pizzeria på gatan. Själv så åt jag bara lite rester från kylen.


Efter maten så fortsatte vi vårt slappande. Jimmy tittade på nerladdade serier i datorn. Jag fortsatte att läsa i min bok, och varvade med datorstunder.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Skön söndag här med ser jag! :-)

2008-11-16 @ 19:29:16
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jätteskön! Så slapp! Har läst i princip hela dagen! Med bara lite avbrott för datorstunder! Och lite vanligt grejande här hemma! :-)

2008-11-16 @ 19:32:53
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0