Dagens Dagbok - Söndagen den 23 november 2008 - Eftermiddagen.

Jag satte mig sen och läste i min bok: "Midvinterblod" av Mons Kallentoft.


Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick då upp. Han åt då frukost, och jag åt lunch. En fika och en pratstund blev det också. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig framför datorn på sitt rum.


Borzko kom hem från gymmet vid halvtvåtiden. Han hade också varit i Centrum på FrisörImperiet och klippt sig på vägen hem. Han åt lite lunch, och det blev en fika och en pratstund för oss alla tre också. Efter det så satte sig Borzko och läste en stund i sin bok.


Vid tretiden så åkte Borzko iväg med bilen. Han skulle iväg till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. På vägen dit så skulle han till OKQ8 och tanka och kolla allt på bilen också.


Jag flyttade in på Jimmys rum med min bok och min dator. Jag varvade datorstunder med lässtunder. Jimmy satt vid sin dator. Och så lyssnade vi på musik och pratade förstås också.


Vid fyratiden så åt vi middag tillsammans. Och efter middagen så fortsatte vi precis som före middagen.

Kommentarer
Postat av: Angela

Vad häftigt med söndagsöppna frisörer! Det önskade jag att min hade...hon har inte ens öppet på lördagar. Kram

2008-11-23 @ 21:17:36
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det är jättebra! Dom kör samma tider som hela Farsta Centrum! 10-19 på vardagar, 10-17 på lördagar, och 11-17 på söndagar. Perfekt!

2008-11-24 @ 15:20:48
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0