Dagens Dagbok - Tisdagen den 11 november 2008 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Och sen så höll jag på som vanligt här hemma, och fixade med allt möjligt. Satt lite med datorn också.


Vid kvart i fyra så åkte jag iväg med bilen. Först så åkte jag till Hägerstens Brädgård i Segeltorps Industriområde och hämtade upp Jimmy när han slutade klockan fyra. Han hade fixat en stor skiva som Jenny skulle ha i sitt badrum. Och han hade även fixat en liten skiva till mig till vårt badrum.


Sen så åkte vi till McDonalds i Västberga och mötte upp med Jenny där, som också hade slutat klockan fyra. Vi åt alla tre middag där, och sen så åkte vi iväg i bilen.


Nästa stopp blev vid Willys i Tumba. Där storhandlade jag för cirka 1.100:- kronor. Även Jenny handlade en hel del där.


Sen så åkte vi hem till Jenny och Jocke. Jocke jobbar sent skift den här veckan, så han var inte där. Jenny packade upp allt, och Jimmy hjälpte Jenny med lite strul som dom hade med sin nya bredbandsinstallation. Han fick allt att fungera med det trådlösa nätverket, och på båda datorerna.


Vid sjutiden sen så åkte Jimmy och jag hem till Farsta. Kom hem vid halvåttatiden. Jag packade upp alla inhandlade varor i frys, kyl, skafferi, och städskåp. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning.


Sen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Jag höll på och fixade med lite här hemma en liten stund. Sen så tog jag med mig min dator, och satte mig inne hos Jimmy på hans rum.


Borzko jobbade sent i dag, han kom hem från jobbet alldeles nyss, vid halvtiotiden.


(Två mobilbloggade bilder från eftermiddagen och kvällen finns sedan tidigare längre ner i bloggen.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0