Dagens Dagbok - Torsdagen den 6 november 2008 - Eftermiddagen.

I dag så åkte jag för ovanlighetens skull inte hem direkt efter jobbet. Utan jag åkte till Älvsjö och mötte upp med Jenny där som kom med pendeltåget från Tumba.


Sen så åkte vi till IKEA. Vi gick sen runt och plockade ihop allt som Jenny och Jocke skulle ha. Vid fyratiden sen så kom Jocke dit direkt efter jobbet. Han kollade in lite vad Jenny hade valt, och allt var okej.


Jag köpte bara två stora kuddar till Jennys gamla rum / nuvarande gästrummet + doftvärmeljus. (Bild kommer i separat inlägg.)


Vi åkte sen hem till Jenny och Jocke i Tumba. Jimmy mötte upp med oss utanför, han hade fått skjuts dit av en jobbarkompis.


Vi hade köpt med oss IKEA:s pizza slice med oss hem, som vi gjorde i ordning. Precis tills middagen var klar så kom Jockes dotter Tindra dit. Hon skulle vara där i ett par timmar, medans hennes Mamma gjorde någonting.


Vi åt sen alla fem middag tillsammans och satt och pratade. Sen så fikade vi med pepparkakor, också från IKEA.


Efter det så hjälpte Jimmy och jag till lite. Han hängde upp dom nya gardinerna, och jag diskade. Jimmy lekte också lite med Tindra. (Här finns några bilder på lite av det som Jenny och Jocke shoppade i dag.)


Vid halvåttatiden sen så åkte Jimmy och jag hem. Stannade till på vägen bara och köpte lite bröd. Kom hem till Farsta vid åttatiden. (Några bilder från eftermiddagen kommer lite senare.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0