Dagens Shopping - 081129 - 1 - Stövlar och Tofflor + Tidning.


Dagens Shopping i stan i dag, lördagen den 29 november, tillsammans med Jenny, blev ett par stövlar och ett par tofflor, plus en tidning.

Stövlarna köpte jag på Din Sko, och dom kostade 400:- kronor. Dom är varma, med "päls" utanpå, och jag hoppas att dom kommer att fungera med mina onda fötter...Tofflorna köpte jag på Deichmann, och dom kostade 130:- kronor. Det är "Foppa-tofflor" / "Crocs" som är fodrade. Underbart varma och mjuka och sköna! Dom kommer jag älska att toffla omkring med här hemma! Jag skulle helst vilja gå med dom utomhus också! ;-DOch sen så blev det december-numret av "Situation Stockholm". Jag försöker att köpa den varje månad, och då alltid av en kvinna, eftersom jag tycker att dom är mer utsatta än män.Kommentarer
Postat av: Snurran

Det är kanske såna tofflor som Matte ska få i julklapp..? Bra pris iallafall :-) Han har önskat sig tofflor och morgonrock... ;-)

2008-11-29 @ 17:56:07
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, dom är helt underbart sköna! Jag älskar ju "Crocs" även utan foder. Men jag går ju helst inte med dom utomhus... I alla fall inte när jag är i Sverige... Men får jag tillräckligt ont i mina tår och fötter, så kanske jag får strunta i min fåfänga, och även ha dom utomhus. Men dom här fodrade tofflorna är supersköna, supervarma, och supermjuka! Kan verkligen rekommendera dom! :-)

2008-11-29 @ 18:01:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka snygga stövlar!

2008-11-29 @ 21:50:52
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Tack ska du ha! Jag tycker dom är både snygga och sköna. Hoppas att dom funkar på mina fötter bara...

2008-11-29 @ 21:54:02
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vilka snygga stövlar, jag hoppas att det ska gå bra för dina fötter i dom.Mysiga foppatofflor också. Har funderat på likadana själv, tycker att det ser så mysigt ut att gå omkring i hemma. Ute kanske det blir lite kallt.. :) Älskar foppatofflor, använder inget annat från våren fram till hösten.Läste att din mamma inte mådde så bra, hur mår hon nu då? Jag hoppas att hon mår bättre.Kramar

2008-12-01 @ 12:19:03
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag får hoppas att stövlarna funkar.Tofflorna är underbara! Funderar på att köpa ett par till, så jag har ett par, när dom här "tar slut"!Mamma mådde bättre i dag när jag pratade med henne.Tack för din omtanke!

Kram!

:-)

2008-12-01 @ 15:35:09
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0