Dagens Dagbok - Fredagen den 10 oktober 2008 - Kvällen.

Sen vid sjutiden så flyttade vi alla fyra upp till vardagsrummet. Jag, Jimmy, och Jenny hade våra datorer med oss också. Vi höll på med lite allt möjligt i våra datorer, och så pratade vi massor förstås. Borzko satt utan dator, och bara pratade.


Klockan åtta så satte vi igång teven, och så tittade och lyssnade vi på: "Idol". Vi åt och drack en massa gott till förstås också. För min del så blev det, som vanligt, Ben & Jerrys Cookie Dough glass, och Estrellas lättsaltade chips, plus Fun Light Appear.


Jimmy stack iväg vid strax efter åtta. Han skulle in till stan och möta upp med några kompisar, och ut och festa lite.


Vi andra tittade på första delen av "Idol", första delen av "Fredag hela veckan", och andra delen av "Idol", på TV4. Och sen så blev det "Idol - Eftersnack" på TV400.


Nu är klockan snart halvtolv, och Jenny har nyss gått och lagt sig. Hon ska ju upp halvsex i morgon bitti. Borzko kör henne till jobbet. Han har så lätt att somna om igen när han kommer hem igen, och det har tyvärr inte jag, när jag kör henne.


Borzko sitter och zappar på teven och slötittar lite. Och jag sitter med datorn i knäet. Men snart så blir det väl sängen för oss båda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0