Dagens Dagbok - Fredagen den 3 oktober 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem, för han hade haft sin lediga dag i dag från jobbet. Och som nästan alltid när han är ledig på fredagar, så hade han tagit hand om veckostädningen.


När jag kom hem med bilen, så stack Borzko iväg sen nästan direkt med den. Han åkte sen till OKQ8 och så köpte han ett nytt batteri till bilen som han sedan också monterade. 1.100:- kronor kostade det, men det kan det vara värt, för snart kommer vintern och kylan, och då vill man ju ha ett perfekt batteri när bilen ska starta klockan halvsex på morgnarna.


Jag höll på som vanligt här hemma, och fixade med allt möjligt. Satt lite vid datorn också.


Borzko kom hem sen igen vid fyratiden, och sen så kom Jimmy hem från jobbet strax efteråt. Vi tre åt då middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också. Sen efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Sen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Borzko satte sig i köket och läste i sin bok. Och jag satt också i köket, fast med datorn.

Kommentarer
Postat av: nathalie

vad hände me att se varje dag vad du åt?

2008-10-03 @ 19:23:35
URL: http://giprojekt.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Nathalie: Jag har ett uppehåll med att blogga om Dagens Mat. Ibland så tycker jag att det är lite jobbigt att fotografera allt jag äter, och sen lägga upp det på kvällen. Men ibland så tycker jag det är kul, och effektivt. Det kommer nog tillbaka, men jag vet inte när.

2008-10-03 @ 19:44:47
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0