Dagens Dagbok - Fredagen den 31 oktober 2008 - Förmiddagen + Eftermiddagen.

Jag stack iväg vid halvtiotiden i förmiddags, och så mötte jag upp med Jenny vid Tumba Station vid tiotiden.


Vi åkte sen först upp till Vi-butiken som ligger nära där hon bor. Vi kollade runt lite, men handlade ingenting. Utan vi åkte tillbaka neråt, och till Willys, där vi handlade lite matvaror och annat.


Sen så åkte vi upp till lägenheten och höll på och fixade med lite allt möjligt. Efter en stund så ringde min syster Anette och hennes son Mathias och frågade om dom fick komma över en snabbis, för dom var ute och körde i närheten. Så det gjorde dom, och Jenny fick en fin blomma av dom.


Dom åkte sen iväg efter en stund, och då åkte också Jenny och jag iväg mot IKEA. Vi började med att äta lunch. Jag åt en räkmacka och en prinsessbakelse.


Jimmy slutade ju redan klockan ett i dag, eftersom det var dag före röd dag, och han var på Hägerstens Brädgård som ligger nära IKEA. Så han kom dit när han slutade.


Vi gick sen runt och plockade ihop allt som Jenny ville köpa i dag. Jag köpte ingenting i dag. När vi sen kom till bilen så insåg vi att vi inte skulle kunna sitta i den alla tre, eftersom Jenny hade köpt köksbord och fyra stolar i dag, bland annat.


Så jag gick till busshållplatsen, och så tog jag bussen mot Tumba. Jimmy och Jenny åkte i bilen, och bar upp allt i lägenheten, och sen så kom Jimmy och hämtade mig vid Tumba Station.


Sen så monterade vi ihop köksbordet och köksstolarna. Och vi höll även på och fixade med lite annat.


Vid femtiden sen så stack vi därifrån. Och så blev det middag på McDonalds i Tumba i dag igen. Sen så släppte vi av Jenny vid stationen och så åkte hon till Södertälje för att sova sista natten där.


Jag och Jimmy åkte hem till Farsta. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning snabbt. Och sen så stack han iväg med tunnelbanan in mot stan, för att möta upp med kompisar, och festa lite i kväll.


(Tre stycken mobilbloggade bilder från dagen finns längre ner.)


(Kolla in Jennys Blogg! Hon har ett inlägg där med åtta fotografier från i dag, plus två stycken mobilbloggade inlägg!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0