Dagens Dagbok - Lördagen den 11 oktober 2008 - Kvällen.

Och sen så blev kvällen ungefär såsom jag beskrev den tidigare. Den enda skillnaden var väl Jenny.


Jag, Borzko, och Jimmy åkte iväg vid strax före fyra, till Mamma och Pappa i Örby. Sen så promenerade vi alla fem bort till kinarestaurangen "Chendo".


Och sen så blev det varmrätt, efterrätt, kaffe, och dricka. Jag åt kinesiska jätteräkor med broccoli, och ris förstås, till varmrätt. Sen så åt jag friterad glass med lingon till efterrätt. Två koppar kaffe, och två glas vatten, blev det också.


Sen så kom Jenny dit också. Hon hade ju jobbat till klockan fyra, och sen så hade hon egentligen tänkt sova i Södertälje i natt. Men eftersom hon börjar klockan halvsju i morgon bitti också, så beslöt hon sig för att sova i Farsta i natt också.


Jenny hade redan ätit middag på jobbet, så hon ville inte ha något. Vid halvsjutiden sen så gick vi alla därifrån. Jimmy tog bussen för att åka in mot stan och möta upp med kompisar. Men jag, Borzko, och Jenny följde med Mamma och Pappa hem.


Sen så spelade vi ett parti "Canasta". Jag och Jenny spelade ihop, tillsammans med min Mamma. Och vi vann också mot Borzko och min Pappa. Lite chips och vindruvor åt vi också.


Vid niotiden sen så åkte vi hem. Jenny gick in på sitt rum och la sig i sängen för att titta en stund på teve, och sen sova tidigt, eftersom hon ska upp halvsex i morgon bitti igen, och jobba ett pass som skiftledare igen.


Borzko satte sig i sovrummet och tittade på slutet på fotbollsmatchen. Själv så satte jag mig i vardagsrummet och tittade på slutet på "Stjärnor på is". Lite chips (som jag fick med hem från Mamma och Pappa), och lite Sombreros (som var kvar från Jenny i går), att äta blev det.


Nu är klockan elva. Borzko sitter och läser i sin bok. Och jag sitter med datorn. Och musikkanalen VH1 är igång på teven med lite bakgrundsmusik. Jag ska blogga lite nu, och sen så ska jag nog också läsa i min bok. (Några bilder från kvällen kommer strax i ett separat inlägg.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad mysigt att Jenny dök upp! :-)

2008-10-11 @ 23:27:57
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var jättemysigt! Speciellt för hennes Mormor och Morfar! :-D

2008-10-11 @ 23:33:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0