Dagens Dagbok - Söndagen den 26 oktober 2008 - Eftermiddagen.

Sen vid strax före tolv så stack Jimmy och jag iväg i bilen mot Heron City i Kungens Kurva. Vi hade pratat om att gå och se filmen "Låt den rätte komma in" på kvällen, men när jag satt och läste i min bok, och såg regnet falla utanför fönstret, så kände jag för att sticka iväg på bio direkt. Jimmy hade ingenting emot det, så vi stack iväg vid strax före tolv.


Vi köpte biljetter och godis, och så började filmen klockan ett, var två timmar lång, och slutade alltså vid tretiden. Recension på filmen kommer i ett separat inlägg som vanligt. En mobilbloggad bild finns längre ner.


På vägen hem så åkte vi förbi McDonalds i Västberga, där Jenny jobbade. Hon var rätt så upptagen när vi kom, för hon hade just gått av sitt skift, och höll på med kassaräkning. Men vi hann prata med henne en liten stund när vi kom, och en liten stund när vi skulle gå. Och så åt vi tidig middag där vid halvfyratiden.


Jimmy och jag kom hem till Farsta igen vid fyratiden. Borzko var inte hemma när vi kom hem. Han hade åkt iväg hem till sin Mamma Dragica i Hallunda på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Jimmy satte sig på sitt rum när han kom hem, med datorn mest förstås. Jag höll på och plockade och fixade lite här hemma en stund, och sen så satte jag mig med datorn i köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0