Dagens Dagbok - Söndagen den 5 oktober 2008 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick då upp. Han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch och tog en fika. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt då lunch och tog en fika. Sen så åkte han iväg igen vid halvtvåtiden. Den här gången åkte han iväg en sväng till sitt jobb, för att hämta hem lastbilen inför morgondagens jobb.


Jag satte mig återigen uppe i vardagsrummet och så tittade jag klart på "Stjärnor på is". Jimmy satt på sitt rum framför datorn.


Sen så höll Jimmy och jag på en stund och programmerade om kanalerna på våra fem teveapparater, eftersom ComHem har gjort om i sitt analoga utbud.


Borzko kom sen hem från jobbet vid halvtretiden. Även den här gången så var han bara hemma en kort stund, och sen så stack han iväg vid tretiden igen. Nu så tog han Volvon och så åkte han iväg på sitt vanliga söndagsbesök hos sin Mamma.


Jag satte mig sen i vardagsrummet och läste i min bok: "Bedragen" av Katerina Janouch.


Redan vid halvfyratiden sen så åt Jimmy och jag middag tillsammans.


Och sen vid fyratiden så gick Jimmy en sväng till Centrum för att handla lite filmgodis till oss. Jag slapp gå med i ösregnet, mot att jag betalade! ;-)


Vid halvfemtiden sen så satte vi igång en dvd-film. Det blev: "Mamma Mia". Recension på den kommer, som vanligt, i ett separat inlägg. Filmen var slut vid sextiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0