Dagens Dagbok - Tisdagen den 7 oktober 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag till Centrum, och till FrisörImperiet där jag hade tid hos Melek klockan halvtre.


Jag färgade hela håret till ungefär min riktiga hårfärg, som är typ rödbrun. Sen så gjorde jag lite blekta slingor på det. Klippte håret lite grann bara. Och så färgade jag ögonfransarna svarta, ögonbrynen bruna, och noppade överläppen och ögonbrynen med tråd. Köpte också en mousse, en vax, och ett schampo. Två timmar och en kvart tog alltihopa, så kvart i fem var jag kvar.


Jag blev jättenöjd med håret! Jag har inte haft min riktiga hårfärg på över tio år. Jag har ju varit superblekt och jättekorthårig i tio år nu. Så det känns jätteroligt att se lite annorlunda ut nu. Nu när håret är färgat till nästan min riktiga hårfärg, och allt det blekta är borta, så ska jag nu låta min riktiga hårfärg växa ut. Och bara ha lite ljusa slingor. Jag ska nog kanske också spara ut håret till lite längre. (Bilder kommer i ett separat inlägg lite senare.)


Jag stannade kvar i Centrum och väntade in Jenny som kom från skolan vid femtiden. Vi var in på Bokia, där Jenny köpte sig ett block. Och efter det så gick vi hem.


Jimmy åkte iväg för att hjälpa en kompis i dag efter jobbet. Han lånade hem en liten lätt lastbil från jobbet, och skulle sen till IKEA och handla med en kompis.


Jenny och jag åt middag när vi kom från Centrum. Och så fick Jenny sin namnsdagspresent. Sen så gick vi tillbaka till Centrum igen, för Jenny skulle handla för sina namnsdagspengar. När hon hade handlat så gick vi till Waynes Coffee och drack varsin Chai Latte.


När vi kom hem igen från Centrum för andra gången så hade Borzko kommit hem från jobbet. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Jenny och jag satte oss i köket med varsin dator.


Kommentarer
Postat av: jenna

kul med en förändring! hoppas vi får se en bild snart? :) hare bra.

2008-10-07 @ 20:08:07
Postat av: jenna

och vad fick jenny i present? :)

2008-10-07 @ 20:09:20
Postat av: Bim

---> Jenna: Ja, jag är jättenöjd! Bilder kommer strax! :-)

2008-10-07 @ 20:11:20
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jenna: I paketet så var det dom två senaste Gossip Girl-böckerna, nummer 11 och 12. Sen så fick hon pengar också, som hon handlade en väska och en sjal för. Bilder finns i hennes blogg.

2008-10-07 @ 20:12:20
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0