Dagens Dagbok - Torsdagen den 02 oktober 2008 - Kvällen.

Sen så blev det en väldigt mysig familjekväll. Jag, Jenny, och Jimmy satt nästan hela kvällen i köket. Jimmy och Jenny höll självklart på mycket med sina nya mobiler. Vi satt också alla tre med våra datorer. Vi fikade förstås. Och självklart så pratade vi massor. Musik lyssnade vi på. Men ingen teve tittade vi på.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag, och satt med oss en stund och pratade i köket. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så satt han återigen en stund med oss i köket och fikade och pratade. Men sen så gick han upp till vardagsrummet och satte sig och tittade på sport, fotboll var det visst, på teve.


Ja, just det! Han provade ju sina nya skor som Jenny och jag köpte till honom i dag. Han har ju bara sneakers och tygskor, så vi tyckte att han behövde ett par nya "finskor", att ha på lördag när vi ska på Golden Hits. Så vi chansade och köpte ett par till honom i dag, för det går ju alltid att lämna tillbaka eller byta. Men dom passade perfekt, och han tyckte om dom, så det blev ett lyckat köp.


Mysigt att ha Jenny hemma i kväll. Och mysigt att både Jimmy och Jenny satt i köket hela kvällen. Jag sätter verkligen värde på dessa kvällar.


Och i morgon så är det då äntligen fredag igen! Wiieee!!!! ;-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0