Mattantsfotografi!


I dag så fick vi vårt nya mattantsfotografi. Jag tog ett fotografi på kortet efter att vi hade satt in det i ramen och hängt upp det, så bilden blev väldigt dålig tyvärr.Kommentarer
Postat av: Junitjej

Svar till Bim: Tack för ditt långa svar! Jag tycker ändå att det är skillnad på att en dag få t.ex. blodpudding + sallad +knäckebröd och en annan dag kalops + potatis + sallad + knäckebröd. Blodpudding känns inte tillräckligt, särskilt inte för en kille i 6:an, som en dag kan gå i skolan mellan kl. 08.00 - 14.30. Det finns elever, som kommer till skolan, utan frukost i magen och utan medhavd frukt. Jag vet att skolan inte kan tillgodose allas behov, men man kan ju tycka.

2008-10-02 @ 21:30:16
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jo, men den dagen det är kalops, och det är någon som avskyr kalops, och potatis kanske man inte vill äta enbart, så är det ju samma sak som när det är blodpudding då. Det går ju aldrig att tillgodose allas krav. Och jag tycker ändå att ett fint salladsbord med pasta, vetekorn och dylikt + bröd, smör, och mjölk, duger lika bra som mat ibland.

2008-10-02 @ 21:37:15
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Men om det är serveras pasta, potatis eller ris till alla maträtter, så är det iallafall fler barn som blir mätta.

2008-10-02 @ 21:44:07
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jo, i och för sig. Men det kanske vore tråkigt att ha pasta, potatis, eller ris varje dag också. Ungarna älskar ju dom flesta av dom andra rätterna!

2008-10-02 @ 21:55:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0