Dagens Dagbok - Lördagen den 11 april 2009 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse också. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Ingen var hemma mer än jag. Borzko hade gått upp klockan sex och åkt iväg för att jobba extra i dag. Och Jimmy är ju hos sin kompis föräldrars landställe i Norrtälje, tills i morgon.


Precis samma tid som i går, vid kvart över nio, så gick jag ut på en promenad i dag också. I dag var det ännu skönare än i går. Strålande sol, klarblå himmel, helt vindstilla, och upp emot femton grader i skuggan.


Jag gick även i dag i Farsta, och även i dag i ganska så exakt en och en halv timme. Men i dag så gick jag ner mot Farstastrandsbadet, och sen så följde jag kanten vid sjön Magelungen bort mot Farsta Strand, vände efter cirka 45 minuter, och så gick jag tillbaka samma väg igen.


(Nio fotografier från promenader kommer lite senare i ett separat inlägg.)


Kom hem vid strax före elva. Då höll jag på och fixade här hemma med diverse hushållsbestyr. Satt lite med datorn också. Och en liten lätt lunch och en fika blev det vid strax före tolv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0