Dagens Dagbok - Måndagen den 13 april 2009 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse också, på den femte och sista lediga dagen för den här gången. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det sen.


Eftersom det var helt igenmulet ute och dessutom alldeles dimmigt, så struntade jag i min tidiga morgonpromenad som jag egentligen hade tänkt mig. Istället så satte jag igång och fixade här hemma med en massa olika hushållsbestyr.


Bland annat så provade jag igenom alla mina skor, och sorterade bort alla som jag inte längre kan ha på grund av min artros... Det var många... Nu har jag nästan inga skor kvar... Jag som hade så många förut...


Borzko gick ju upp redan klockan halvtvå i natt och hade då åkt iväg för att jobba, så han var inte hemma.


Jimmy vaknade klockan tio, och gick då upp. Han åt då frukost, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid kvart i elva sen så gick vi båda två iväg för att möta upp med mina föräldrar, och för att ta en promenad och en fika med dom.


Vi gick ner mot sjön Magelungen, och så gick vi till höger den här gången, mot den gamla militärbron, och så över på andra sidan. Vände sen efter en stund, och gick tillbaka, och till Farsta Gård. Cirka en timme blev promenaden.


Vid Farsta Gård så fikade vi. Nu hade all dimman försvunnit, och nästan alla molnen också. Så det var riktigt soligt och skönt.


Jag tog en kopp kaffe och en chokladmuffins, och vi satt där utomhus en stund och njöt och pratade.


Så småningom så gick vi alla fyra mot Farsta Centrum. Jag gick med min Mamma till den Frisersalong där jag går, och hon bokade tid hos den frisör som jag brukar gå till.


Sen så kramades vi hejdå, och mina föräldrar gick hem till sig.


Jimmy och jag stannade kvar en stund i Centrum för lite shopping. En cykeldator på Clas Ohlson köpte jag, och även lite grejer på Apoteket och på Kicks.


(Några fotografier från förmiddagen kommer lite senare i ett separat inlägg.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0