Dagens Dagbok - Måndagen den 27 april 2009 - Arbetsdagen.

Måndag igen, och jobb igen förstås. Den här veckan så är jag först den första halvan av dagen i skalen och fixar grönsakerna. Och sen är jag den andra halvan av dagen i lilla matsalen.


Vi serverade köttbullar, kokt potatis, och brunsås i dag. Och vår salladsbuffé.


Fulltalig personalstyrka var vi. Allt flöt på bara bra. Och ingenting speciellt hände i dag.


Jo, förresten. Någonting speciellt hände visst i dag. Någonting tråkigt. Fyra fönster i lilla matsalen var trasiga när vi kom i morse. Någon eller några hade kastat in stenar genom fönstren. Så fyra stora fönster plus fyra mindre vädringsfönster var trasiga. Och det låg glas i hela matsalen. Så vi fick börja arbetsveckan med att tejpa fast kartonger för fönstren, sopa glas, och torka alla bord. Mycket extrajobb för oss, men värst är så klart kostnaderna för att laga alla fönstren, vilket dom förhoppningsvis kommer och gör i morgon.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag blir så irriterad när jag hör om skadegörelse. Det är så barnsligt och idiotiskt att hålla på att förstöra för andra. Samma sak med klotter, idioterna som håller på inser inte vad det kostar att laga rutor eller att sanera. Eller så bryr de sig inte. Här har vi en ganska nybyggt och fin skola i närheten, men skolan får inte vara ifred, det klottras på väggar och på fönster. Det bästa straffet för idioterna som håller på med sånt här borde vara att de får städa upp och stå för kostnaderna. Skolan är redan utsatt som den är, eleverna ska inte behöva bli lidande för att ungdomar har tråkigt och måste förstöra.

2009-04-27 @ 17:01:53
Postat av: Snurran

Josefin sa precis allt som jag tänkte säga. :-(

2009-04-27 @ 19:25:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Josefin: Håller med dig DEFINITIVT! :-(

2009-04-28 @ 19:34:25
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, man blir ju både arg och ledsen... :-(

2009-04-28 @ 19:34:58
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0