Dagens Dagbok - Söndagen den 12 april 2009 - Morgonen + Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse också. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan halvnio, och genomgick sina morgonbestyr. Sen så blev det frukost och fika för oss båda.


Vid kvart över nio så var vi båda klara, och då gick vi ut på en promenad tillsammans. Jag brukar ju nästan alltid promenera ensam, för när Borzko är ledig så brukar han gå till gymmet i Farstahallen och träna istället. Men i dag så kände han inte för att gå inomhus i det vackra vädret, utan han följde med mig istället.


Vi gick ner mot Magelungen, och sen så gick vi den vackra promenadvägen åt vänster mot Farsta Strand. Vi gick sen i ungefär fyrtiofem minuter, och då vände vi och gick hemåt mot Farsta igen. Så promenaden blev cirka en och en halv timme.


Underbart väder i dag också. Strålande sol, varmt, nästan vindstilla, klarblå himmel.


När vi kom till Centrum så köpte vi en stor bukett tulpaner att ha med oss till Borzkos Mamma i eftermiddag. Och jag köpte mig en glass också.


Vid elvatiden så var vi hemma igen. Då blev det en fika. Sen så satte vi oss uppe i vardagsrummet. Borzko läste i sin bok. Jag satte mig en stund vid den franska balkongen och solade ansiktet en stund. Sen så satte jag mig vid datorn en stund.


(Fem fotografier från promenaden kommer strax i ett separat inlägg.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0