Dagens Dagbok - Söndagen den 19 april 2009 - Andra Halvan av Eftermiddagen.

Vid halvtretiden sen så stack vi alla tre iväg. Borzko tog vår bil och åkte hem till sin mamma. Först skulle han hämta upp henne och hjälpa henne med att handla lite nya balkongmöbler. Och sen skulle han åka hem dit igen och hjälpa henne med montering och möblering. Och sen skulle han stanna på middag där, och även fika och lite sporttittande på teve.


Jimmy och jag tog hans bil och så åkte vi hem till Jenny och Jocke i Tumba. Tindra var också där. Jag skulle lämna av lite grejer till Jenny som hon skulle ha och även låna. Och så skulle jag hämta upp en hel del grejer där som hon har lånat av mig.


Vi stannade till på vägen och köpte med oss en stor bukett tulpaner till dom. Och jag tog datorn med mig och satt och surfade med mitt mobila bredband på vägen. ;-)


Vid tretiden så kom vi dit. Och ingen av oss hade ätit lunch i dag, så vi åt middag redan vid halvfyratiden. Jenny gjorde sin supergoda pastasås som vi alla älskar. Efter middagen så fikade vi, och åt en jättegod sockerkaka som Jenny, Jocke, och Tindra hade bakat.


Sen så satt vi och pratade och hade det trevligt i ett par timmar. Vid strax efter sex sen så packade Jimmy och jag med oss det vi skulle ta hem till Farsta, och vi kom hem vid strax före sju.


(Några fotografier från eftermiddagen kommer strax i ett separat inlägg.)


(Titta in i Jennys blogg för fotografier från eftermiddagen. Här är en direktlänk till det inlägget.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0