Dagens Dagbok - Torsdagen den 16 april 2009 - Arbetsdagen.

Jobbade som vanligt i dag också. Precis som tidigare i veckan, så var jag först den första halvan av dagen i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag den andra halvan av dagen i diskrummet och hade hand om diskplockningen och grovdisken.


I dag så serverade vi soppa (grönsakssoppa), mjukt bröd (skivad limpa), och pålägg (skivad ost). Och som alltid så hade vi också vår stora och rikliga salladsbuffé.


En av kollegerna var sjuk i dag också. Och i dag så hade vi tyvärr ingen vikarie. Men eftersom diskmaskinen fungerade bra hela dagen i dag, och eftersom soppa är ganska så lättserverad mat, och även lite lättare i disken, så gick dagen hyfsat bra i dag. Det var i alla fall än oändligt mycket bättre arbetsdag än vad det var i går!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt, men synd att ni inte hade vikarie.. :-/

2009-04-16 @ 19:39:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: I dag så gjorde det faktiskt inte så mycket. Men i morgon så kommer vi inte heller att kunna ha någon vikarie, och då blir det nog värre... För förmodligen så är nog kollegan som var sjuk i dag, sjuk i morgon också. Och du är ju ledig. Så då blir vi två stycken personal kort... Och det är värre mat i morgon. :-(

2009-04-16 @ 19:43:16
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0