Dagens Dagbok – Onsdagen den 12 augusti 2009 – Kvällen.

 

Kvällen blev sen lugn och skön som vanligt. Jag satt större delen av kvällen i vardagsrummet och läste i min bok, och varvade med datorstunder.

 

Borzko och Jimmy kom tillbaka från bilmekandet vid halvåttatiden.

 

Borzko satt sen större delen av kvällen i vardagsrummet och läste i sin bok.

 

Jimmy satt sen resten av kvällen på sitt rum, framför datorn.

 

(Trött, ont i huvudet, ont i tårna, jobbångest, lite deppig…) :-(

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Förstår att du har jobbångest men så farligt kan det väl inte vara? Det låter som på dig att hela världen går under.. var glad att du har ett jobb att gå till istället!!!

2009-08-13 @ 09:02:48
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Nej, det klart att det inte är så himla farligt. Världen går definitivt inte under. Och jag är självklart glad att jag har ett jobb att gå till. Men det är ju min blogg, och jag får ju faktiskt gnälla hur mycket som jag vill. Jag är väl oftast glad, pigg, och mår bra. Men om jag någon gång inte har det, så måste jag väl får skriva det också. Eller? Det är ju fritt upp till var och en att läsa min blogg.

2009-08-13 @ 09:07:28
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad det nu hade o göra med att det är fritt upp till var och en att läsa din blogg? :pHursomhelst, byt jobb om du nu mår så dåligt av att gå dit. Finns säkert massor av andra därute som gladeligen tar över ditt nuvarande jobb!Varför ödsla tid på att gnälla och må dåligt när man jobbar där av egen fri vilja? Sluta jobba där, simple as that :)Må gott!

2009-08-13 @ 13:30:00
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Jag menade att det är fritt för var och en att läsa min blogg. Och att jag borde få skriva vad jag vill i den, utan att få klagomål på det jag skriver.Byt jobb, skriver du. Hur lätt tror du att det är i dessa tider? 48 år, ont i kroppen, inte ens gått gymnasiet, blyg och osocial, med mera.Jag vet att många säkert skulle vara glad över mitt jobb, men ska jag gå arbetslös då eller?Varför får jag inte gnälla? Måste man vara glad jämt? Och det är inte bara att sluta att jobba! Mn måste leva också.

2009-08-13 @ 14:25:20
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0