Dagens Dagbok – Fredagen den 4 december 2009 – Hela Dagen.


Även i dag så började dagen med städning av matsalarna. Sen så fortsatte jag in i skalen och fixade med grönsakerna. Och sen så var jag i diskrummet och hade hand om diskplock och grovdisk. Vi serverade köttgryta och kokt potatis i dag. Fulltalig personalstyrka var vi, allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Först blev det en del telefonpratande. Länge med Jenny, och lite kortare med min mamma.

 

Efter det så blev det en sångstund. Sjöng igenom alla sju låtarna till konserten med ”Kör för alla!” och sjöng lite extra på det som jag har lite svårare för.

 

Sen så försökte jag kurera min rygg i dag igen, för jag har fortfarande ont på vänster sida av ryggen sen jag sträckte mig vid ett felaktigt lyft i tisdags på jobbet.

 

Satte mig först med min massagedyna i en halvtimme ungefär. Och sen så la jag mig på min spikmatta i också ungefär en halvtimme.

 

Jimmy kom sen hem vid halvfemtiden. Och då åt vi middag tillsammans.

 

Efter maten så gick vi båda två en sväng till centrum, och köpte lite gott att äta till kvällen.

 

När vi kom hem så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig på sitt rum, framför datorn.

 

Jag höll på och fixade med diverse hushållsgöromål här hemma en stund.

 

Vid åttatiden sen så flyttade både jag och Jimmy upp till vardagsrummet. Och så satte vi igång teven och tittade och lyssnade på ”Idol”.


Borzko kom hem från jobbet vid kvart över åtta. Efter att han hade ätit middag, och duschat och gjort sig i ordning, så gjorde han mig och Jimmy sällskap uppe i vardagsrummet.

 

Vi åt och drack förstås en massa gott till också. Och efter att ”Idol” var slut, så tittade vi på ”Idol – Eftersnack” på TV400.

 

 


Kommentarer
Postat av: H

Du vet väl att man inte ska massera området som man sträckt sig på. Det ökar bara blödningen inom området och gör att det tar längre tid att läka.

2009-12-05 @ 11:34:18
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> H: Jaså!? Det hade jag absolut ingen som helst aning om!

2009-12-05 @ 11:37:32
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0