Dagens Dagbok – Söndagen den 6 december 2009 – Hela Dagen. (Med tio fotografier).


Mobilen larmade klockan sju, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det ett stort glas kaffe och lite nyhetsläsning i datorn.

 

Borzkos mobil larmade klockan halvnio, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Vi åt sen frukost tillsammans, fikade, och satt och pratade en stund.

 

Borzko stack sen iväg till Farstahallen för att träna även i dag. Och eftersom regnet föll utanför fönstren, så hade jag inte lust till någon promenad i dag heller. Så jag bestämde mig för en förmiddag här hemma, med lite nytta och lite nöje.

 

Först så höll jag på och fixade med diverse hushållsbestyr här hemma.

 

Sen så blev det sångträning. Och även idag så sjöng jag först igenom alla låtarna en gång, och sen så tränade jag lite extra på vissa stycken.

 

Fortsatte sen med hushållsbestyr varvat med datorstunder.

 

Jimmys mobil larmade klockan halvtolv, och han gick då upp. Efter att han hade duschat och gjort sig i ordning, så åt han frukost. Borzko kom ungefär samtidigt hem från gymmet, och han och jag åt då lite lätt lunch.

 

Sen så gjorde vi oss alla tre i ordning, och så åkte vi iväg vid halvettiden, i båda bilarna, mot Tumba.

 

Borzko åkte med Jimmy i hans bil, och jag åkte ensam i vår bil, för då kunde jag passa på att sångträna på körlåtarna under tiden.

 

Åkte till Willys i Tumba där vi mötte upp med Jenny, Jocke, och Tindra. Och så handlade vi allt som vi behövde till dagens bakande, plus lite till.

 

Sen så hjälptes vi åt allihopa. Vi bakade en dubbel sats med lussebullar. Vi bakade tre stycken pepparkaksdegar. Vi gjorde två satser med chokladkarameller. Vi kokade en sats med lakritsknäck. Och vi gjorde nejlikeapelsiner.

 

Vid fyratiden gjorde vi en paus. Borzko åkte då hem till sin mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Jimmy åkte till pizzerian och köpte hem mat som vi övriga fem åt.

 

Efter middagen så fortsatte vi med vårt pysslande.

 

Vid halvsjutiden sen så åkte Jimmy och jag hem till Farsta igen. Stannade till hos mina föräldrar och lämnade två påsar med lussebullar och pepparkakor.

 

När vi kom hem så satte sig Jimmy på sitt rum, framför datorn. Jag höll på och fixade med lite här hemma först, och sen så satte jag mig i köket med datorn.

 

Här kommer tio stycken fotografier från eftermiddagen:

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Mysigt när hela familjen samlas och julpysslar :-) Fina bilder!

2009-12-06 @ 20:26:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Therése

Med tanke på tebilden ovan: har du testat Yogi-te´t med kanelsmak ännu? Om inte, gör det! Finns på Hemköp i Farsta. Se bild: http://www.sencha.se/cache/large/392.jpg

"Dä ä så re knullör i mun", som vi östgötar så vulgärt brukar uttrycka det! ;)

2009-12-06 @ 21:08:59
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det var en oerhört mysig dag! :-D

2009-12-07 @ 15:22:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Therése: Tack för tipset! För det har jag inte smakat! Jag har inte smakat det på bilden heller. För det är Jennys favoritte. Men förpackningen var tom, och då tog jag kort på den för att komma ihåg hur den såg ut! Då har jag två sorter att köpa nu då! :-)

2009-12-07 @ 15:24:23
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Akå

Men ååå vilka fina bilder! Man får värsta julstämningen när man ser er!

2009-12-11 @ 23:34:48
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Akå: Tack så mycket! :-D

2009-12-12 @ 08:28:39
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0