Dagens Dagbok – Tisdagen den 22 december 2009 – Eftermiddagen. (Med tre fotografier).


Eftermiddagen tillbringades inomhus tillsammans med min ”to-do-list”. Det var en hel massa olika små saker som blev gjorda i dag. Jag gjorde en del tråkiga uppgifter, bland annat betalade månadens räkningar och fixade månadens överföringar. Men jag gjorde också en hel del roliga sysslor, bland annat så slog jag in alla julklappar.

 

I år så blir vi elva personer på julafton. Och jag har köpt ett paket var till varje person, utom till mig själv förstås! Och inte heller till Jenny och Jocke. Så det blev åtta paket inslagna i dag. Och varför får då Jenny och Jocke inga paket i år? Jo, dom fick ju sin gemensamma julklapp i förskott, redan för drygt en månad sen. Och den blev så dyr, så det blev även en födelsedagspresent till deras båda kommande födelsedagar nästa år. För den kostade, med extra försäkring, nästan femtusenfemhundra kronor… (Här är länk till inlägget när dom fick sin diskmaskin).

 

När Jimmy slutade jobbet i dag, så fick han skjuts av en jobbarkompis, till verkstan där hans bil stod. Fläkten var lagad, och han kom hem i varm bil, vid halvsextiden. Då åt han och jag middag tillsammans.

 

Efter middagen så gick vi en sväng till Centrum. Jimmy köpte julklapp till Jenny. Och så var vi på Hemköp och köpte lite matvaror.

 


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag tycker också att det är roligt att slå in julklappar. Då brukar lite julkänslor komma fram.

2009-12-23 @ 08:56:21
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, det är jättemysigt att slå in julklappar, och lyssna på julmusik samtidigt, och äta lite julgodis! :-)

2009-12-23 @ 09:22:17
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0