Dagens Dagbok – Torsdagen den 17 december 2009 – Eftermiddagen. (Med ett fotografi).


Åkte hem direkt efter jobbet. Ännu mera snö hade kommit under dagen, så det var lite jobbigt att köra hem också. Men allt gick bara bra, och jag kom hem väl till slut.

 

Jenny var kvar i Farsta när jag kom hem. Hon mådde fortfarande inte speciellt bra. (Läs mer i hennes egen blogg).

 

Men hon ville inte gå till läkaren i dag, utan ville avvakta tills i morgon. Däremot så ville hon gå och ta vaccin mot svininfluensa. Så jag följde med henne till Carema Vårdcentral i Farsta Centrum, och hon fick sin spruta.

 

Sen så gick vi och köpte lite kaffebröd, och så gick vi hem till mina föräldrar för att fika. Det var länge sedan sen Jenny träffade sin mormor och morfar, så hon ville passa på när hon var här i Farsta.

 

Jimmy kom från jobbet, direkt dit också, ungefär när vi kom dit. Så sen så satt vi alla fem och fikade och pratade en stund.

 

 

Jenny och jag gick sen en liten sväng till Centrum, för jag ville ha lite smakråd i klädinköp. Jimmy åkte då hem istället.

 

Jag inhandlade sen årets jul-outfit. Och jag kommer även att ha samma kläder på begravningen i morgon. Och jag kan tänka mig att jag säkert kommer att ha dom kläderna även dom övriga juldagarna, och på nyårsafton.

 

Det blev en kjol från H&M, en topp från H&M, och en cardigan från Lindex. Bilder på shoppingen kommer i ett separat inlägg som vanligt.

 

Middag åt vi sen på Burger King.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0