Höstterminens sista gång på "Kör för alla!" + gäst i dag: Frida Öhrn!


I dag var det höstterminens sista gång på "Kör för alla!".

Vi hade samlat till presenter, både till Caroline, Heinz, och Andreas.

Vi sjöng igenom alla sju låtarna som vi ska sjunga på konserten i morgon, på Centralstationen, klockan 18.00.

Sen så kom terminens gäst dit, Frida Öhrn. Vi sjöng "Release Me" för henne. Och sen så sjöng vi den en gång till, tillsammans med henne.

Här är fem fotografier från kvällen:Uppdaterad 2009-12-11:

Uppdaterar här med en YouTube-video från "Kör för alla!" i Uppsala när Frida Öhrn var hos dom torsdagen den 10 december:Uppdaterad 2009-12-12:

Uppdaterar här med ännu en YouTube-video. Den här är filmad hos oss i Stockholm. Finns även en liten intervju med Frida på slutet.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad roligt med konsert. Hoppas att ni slipper regn, eller är det inomhus?Vi har flyttat nu, fick nycklarna förra måndagen så det har varit fullt upp sedan dess med att städa huset (vi fick betalt om vi städade själva) och i helgen så började vi sova här. Lite kaos är det fortfarande med det tar sig. Det som känns väldigt jobbigt nu är det som är kvar att göra i lägenheten, städningen. Vi har lägenheten dec ut men vi ska försöka städa så snabbt som möjligt så vi slipper ha det över oss. Vi trivs jättebra här, och det känns rätt, som hemma liksom :-)Hoppas att allt är bra. Kramar

2009-12-08 @ 17:17:00
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Konserten var superkul, gick jättebra, och var inomhus! Bilder och filmer kommer strax.Härligt det låter! Jag önskar er verkligen all Lycka Till!Du har inte Facebook? Tänkte att du kanske lägger upp bilder där?Kram! :-)

2009-12-08 @ 21:14:43
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag såg på bilderna ovan och då hänger jag med på vart ni var någonstans.Kul att det gick bra och att det var roligt!Tack för ditt lycka till. Nej jag har inte facebook, men jag kan maila bilder. Ska bara vänta tills det blir bättre väder, eller då vi fått upp fler lampor, det är lite mörkt här för tillfället.Kramar

2009-12-09 @ 15:41:20
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, maila gärna sen när du vill! :-D

2009-12-09 @ 20:44:28
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0