Dagens Dagbok - Fredagen den 13 februari 2009 - Dagen.

Äntligen fredag och arbetsveckans sista dag! Har varit så trött dom senaste dagarna, så det var så skönt att äntligen få vakna upp och veta att det var sista dagen.


Och även den här dagen så var jag först den första halvan av dagen i skalen och fixade grönsakerna. Sen så var jag den andra halvan av dagen i diskrummet och hade hand om disken.


Vi serverade cevapcici och potatismos i dag. Och som alltid förstås också vår salladsbuffé. Vi var tyvärr inte fulltalig personalstyrka i dag, för en av kollegerna var sjuk. Men trots personalbristen så flöt allt på hyfsat ändå i dag. Och ingenting speciellt hände.


Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Ingen var hemma, för Jimmy jobbade även i dag. Satte mig sen nästan direkt och läste ut boken: "Duma Key" av Stephen King. Jag hade så lite kvar att läsa i den, men i går kväll så ramlade bara ögonen igen...


När jag hade läst ut boken sen så höll jag sen på här hemma som vanligt och fixade med allahanda hushållsgöromål.


Vid fyratiden så kom Jimmy hem från jobbet. Och då åt vi middag direkt tillsammans. En fika och en pratstund blev det också. Och efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, för att sen sätta sig framför datorn på sitt rum ett tag.


Borzko kom hem från jobbet vid sextiden. Han hade trott att han skulle komma hem mycket senare i dag, men sen så blev det inte så. Däremot så ska han jobba extra i morgon. Han åt middag när han kom hem, och en fika och en pratstund blev det för oss alla tre. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Vid sjutiden sen så stack Jimmy iväg mot Centrum och tunnelbanan, för att åka in mot stan och hem till en kompis, och sen vidare ut i fredagsnatten för att festa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0