Dagens Dagbok - Måndagen den 9 februari 2009 - Kvällen.

Vid strax efter halvfem så gick jag iväg till Centrum och till tunnelbanan, och så åkte jag in till Skanstull. Där mötte jag upp med min syster Anette vid femtiden, och så gick vi en promenad på ungefär en halvtimme.


Vid halvsextiden sen så gick vi till skolan där "Kör för alla!" håller till, och så gick vi in och tog platser längst fram den här gången också. Vi satt och pratade i en timme, och sen så började vi att sjunga klockan halvsju.


En timme och en kvart höll det på i dag också, lite drygt. Och precis lika roligt var det i dag också.


När det var slut så sa syrran och jag hej då, för hon hade åkt bil även i dag. Och jag gick till tunnelbanan, missade en precis, fick vänta i tio minuter, och kom hem vid halvniotiden.


Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Men Borzko stack iväg strax efteråt, för han skulle till jobbet och hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb. Han hade inte kunnat åka tidigare, för bilen kom in sent.


Jag tog min dator och satte mig i Jimmys rum för att blogga, läsa bloggar, och läsa nyheter. Och så lär jag väl fortsätta en stund till. Sen blir det sängen och lite bokläsning innan det är sovdags.

Kommentarer
Postat av: Staffan

Borzko vänstrar! Är helt säker på den saken.

Sticker alltid iväg, jobbar över, kommer hem sent etc.

2009-02-10 @ 13:11:46
Postat av: Bim

---> Staffan: "Man dömer andra efter sig själv".

2009-02-10 @ 15:39:37
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0