Dagens Dagbok - Tisdagen den 17 februari 2009 - Dagen. (Med ett fotografi).


Jobbade förstås som vanligt i dag också. Även i dag så var jag först en stund i skalen och förberedde grönsakerna, sen så dukade jag i ordning matsalarna, och sen så var jag andreman i stora matsalen. I dag så serverade vi ugnsfalukorv med ost- och tomatsås på, med potatismos. En av kollegerna var sjuk i dag, så vi fick jobba med en personal mindre i dag. Det blev en ganska så stressig dag i dag, men allt flöt ändå på bra, och ingenting speciellt hände.


Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade ledig dag även i dag, eftersom han ska jobba lördag den här veckan. Jimmy var inte hemma, han hade fått några timmars jobb i dag.


Borzko hade gjort kaffe när jag kom hem, så vi tog en fika och en pratstund först. Sen så gick vi tillsammans till Centrum, för Borzko behövde köpa sig ett par nya jeans. Vi gick till Dressman och han köpte sig ett par ganska så ljusa jeans i en ny modell från Batistini.

Efter det så gick vi en sväng till HemKöp där det blev två fulla plastkassar med matvaror. Och sen så gick vi hem igen efter det.


Jimmy kom sen hem från jobbet vid fyratiden. Han hade bara jobbat i knappt fyra timmar i dag. När han kom hem så åt vi middag ihop alla tre.


Efter middagen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Jag höll på och fixade med lite här hemma, och sen så hamnade jag också framför datorn, fast i köket. Borzko stack iväg till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är tur att jag kan läsa hos dig vad Julia har ätit i skolan på dagarna.

Idag när jag frågade henne så hade hon ätit något som såg ut som korv men det var kött?

Men det var faktiskt ganska gott! =D

2009-02-17 @ 18:20:30
URL: http://chippis.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Johanna: Hahaha! "Såg ut som korv men det var kött!" ;-D Det var skivad falukorv med en sås gjord på ost och tomat som låg ovanpå, och sen in ugnen. Och potatismos till. Dom flesta tyckte det var gott i dag! (Själv så äter jag ju vegetariskt, så jag vet inte hur det smakade). Men du får gärna läsa hos mig, om du undrar! Eller fråga om du vill! (Matsedeln finns ju på Hagsätraskolans hemsida också). :-)

2009-02-17 @ 18:32:55
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja fast det är roligare att läsa din blogg än deras hemsida =)

2009-02-17 @ 19:16:06
URL: http://chippis.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Johanna: Hahaha! Tack! Tror jag! ;-) För tråkigare än den hemsidan kan man ju knappast vara!

2009-02-17 @ 19:20:45
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker din blogg är jättebra! Så var inte orolig! =)

2009-02-17 @ 19:27:03
URL: http://chippis.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Johanna: Tack! Det var himla gulligt sagt av dig! Jag blir alltid glad över sånt! :-D

2009-02-17 @ 19:30:46
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad bra, det var det som var meningen! =)

2009-02-17 @ 19:45:36
URL: http://chippis.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Johanna: Och fortsätt blogga du också! Jag läste i din blogg att du var lite tveksam... Men du kommer att komma igång och att hitta din egen bloggstil så småningom! Lycka till! :-)

2009-02-17 @ 19:54:24
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0