Dagens Dagbok - Tisdagen den 3 februari 2009 - Dagen. (Med två fotografier).


En helt vanlig dag på jobbet i dag. Jag var även i dag först i skalen, och sen i lilla matsalen. Vi var fulltalig personalstyrka, och inget speciellt hände. Dagens mat var pyttipanna med rödbetor.


Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma även i dag. Och jag fick med mig honom ut på en promenad i dag. Det var otroligt länge sedan som han promenerade med mig. Vi gick till Hökarängen och sen tillbaka till Farsta en annan väg. Knappt en timme blev promenaden. Det var ganska så soligt, och en grad kallt "bara", mot morgonens tio minusgrader...

När vi kom hem igen, så höll jag på och fixade och grejade med lite allt möjligt här hemma. Vid fyratiden sen så åt vi middag tillsammans. En fika blev det också. Och efter det så höll jag återigen på med plockande och pysslande här hemma.

( Bildbevis på att Jimmy var med mig på promenaden i dag. Och på det andra kortet är det bildbevis på att även solen var med oss! ;-D )


Kommentarer
Postat av: Snurran

DU var på promenad och JAG var i Frasta och shoppade???!!! ;-D (fast bara nödvändig mat och EN liten present till på fredag...)

2009-02-03 @ 20:55:21
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Snurran

DU på promenad och JAG i Farsta centrum???!!! Ur led är tiden! ;-D

2009-02-03 @ 21:09:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, det var rena tvärtom-världen i dag då! ;-) Jag tror att även vår kollega Monica var i Farsta Centrum i dag, och skulle också handla present till på fredag! :-)

2009-02-03 @ 21:19:57
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Och Blogg.se:s kommentarsfunktion krånglar i kväll igen... :-(

2009-02-03 @ 21:37:10
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0