Dagens Dagbok - Torsdagen den 12 februari 2009 - Dagen.

Jobb som vanligt i dag också. Och jag var även i dag först i skalen, och sen i disken. En av kollegerna var sjuk i dag, så vi fick jobba med en personal mindre i dag. Vi serverade kycklingwok i dag. Högstadiet hade idrottsdag i dag, så det blev lugnt i slutet på dagen i dag.


Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem i dag, för i dag så hade Jimmy jobb igen. Jag höll på här hemma och fixade med allt möjligt under eftermiddagen.


Vid halvsextiden så kom Jimmy hem från jobbet. Och då stack han och jag iväg direkt med bilen. Det blev Willys i Länna som fick ett besök.


Rundvandringen på Willys tog lite längre tid än vanligt, för dom håller på att bygga om där, och dom har ändrat plats på många av sakerna. Men vi lyckades hitta allt till slut, och lite drygt en och en halv tusenlapp fattigare åkte vi därifrån...


När vi kom hem så packade vi upp allt i frys, kyl, skafferi, och städskåp. Sen så åt vi middag tillsammans. Och en fika blev det också. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Efter det så satte sig Jimmy framför datorn. Och jag tog med mig min dator och satte mig också i hans rum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0