"Johan Falk - GSI - Gruppen för Särskilda Insatser" - 2009 - Film

         

"Johan Falk - GSI - Gruppen för Särskilda Insatser" - 2009 - Film

"Efter ett fem år långt förordnande som polis på Europol i Haag flyttar Johan Falk tillbaka till Göteborg. Han har fått en tjänst på en framgångsrik liten specialenhet, GSI – Gruppen för Särskilda Insatser, som punktmarkerar den grova organiserade brottsligheten. Eftersom Johans familj flyttar inte med honom hem, blir GSI som ett substitut, där all vaken tid fokuseras på att fånga kriminella. Men hur kommer det sig att denna lilla specialstyrka uppnår sådana förvånansvärda resultat där andra enheter fullständigt misslyckas? Och vad är det för hemligt kuvert som förvaras i kassaskåpet hos chefen för länskrim? Långsamt öppnas Johans ögon för en värld han inte trodde fanns…"

(Kopierat från Lovefilm)

Jag har ju nyligen sett om dom tre gamla filmerna om Johan Falk: "Noll Tolerans", "Livvakterna", och "Den tredje vågen" från 1999, 2000, och 2003. Här är recensioner på dom.

Och den här nya Johan Falk-filmen, som är den första i en serie av sex stycken nya filmer, tyckte jag definitivt var lika bra som dom tre gamla. Jag kan verkligen rekommendera den, och jag ser fram emot dom fem andra.

Betyg: 4 av 5.

Filmens trailer:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0