Dagens Dagbok - Lördagen den 16 maj 2009 - Eftermiddagen.

Jimmy och jag åkte sen iväg i hans bil, och åkte till Mekonomen. Tanken var att vi skulle köpa en grej som han behövde till bilen, och att han och Borzko sen skulle fixa det på eftermiddagen. Men reservdelen var slut, så vi åkte hem igen.


Jimmy ringde runt till andra Mekonomen, och även till flera Biltema, men det var slut överallt. Den kommer in under nästa vecka, så dom får meka nästa helg istället.


Jimmy åkte då istället iväg hem till en kompis, fast utan bilen. Han skulle sen också äta middag där, och sen i kväll så skulle dom iväg på en fest.


Jag höll sen på och fixade, pulade, donade, och grejade med lite alla möjliga hushållsgöromål här hemma. Och varvade lite med stunder vid datorn som vanligt.


Vid halvtretiden så kom Borzko hem från jobbet. Han duschade då och gjorde sig i ordning.


Sen vid tretiden så satte sig både Borzko och jag på den övre balkongen, för då hade solen äntligen kommit dit. Vi läste i våra böcker, pratade, fikade, och solade.


Vid femtiden sen så åkte Borzko iväg med bilen. Han skulle hem till sin mamma och hälsa på en stund. Han brukar ju alltid åka dit på söndagar, men i morgon hinner han inte, för då har Hammarby hemmamatch på Söderstadion.


Jag åt lite middag för mig själv efter att han hade åkt. Och sen så fortsatte jag att sitta uppe på balkongen och bara njuta.


Läste ut boken: "En annorlunda barndom" av Iris Johansson. Och började på boken: "Dödens pendel" av Jonas Moström.


Satt på balkongen och läste till sjutiden. Då gick solen ner bakom huset framför, och det blev kallt. Så då gick jag in och satte mig i vardagsrummet istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0