Dagens Dagbok - Måndagen den 25 maj 2009 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma i dag när jag kom hem. Borzko hade gått upp klockan fyra i morse och åkt till jobbet. Och Jimmy skulle jobba mellan tolv och nio i dag.


När jag kom hem så höll jag på och plockade, fixade, donade, pulade, och grejade med diverse hushållsbestyr här hemma. Och så satt jag lite med datorn också.


Sen vid halvfemtiden så gav jag mig iväg med bilen. Och så åkte jag in till Skanstull och till Jensen Södra och hämtade upp Jenny vid hennes skola när hon slutade klockan fem.


Vi åkte sen till Sätra och hem till min syster Anette och hennes sambo Kenneth. Hennes son Mathias var där också. Efter en stund så kom också hennes dotter Maria och Marias sambo Patric.


Vi åt middag, och sen så fikade vi. Satt ute på deras uteplats gjorde vi, och njöt av den sköna kvällen.


Och så gjorde vi det som vi hade åkt dit för att göra: vi planerade Jennys och Mathias gemensamma studentmottagning. Dom tar ju studenten samma dag, så då är det ju bäst att vi har mottagningen tillsammans, annars så blir det ju problem för släktingarna.


Cirka fyrtio personer kommer det att bli på mottagningen, som vi kommer att ha hemma hos Anette och Kenneth i deras radhus.


Vi skrev inköpslistor, och vi planerade det mesta. Vid åttatiden så var vi klara, och då åkte vi alla därifrån.


Jag körde Jenny till Älvsjö station där hon tog pendeltåget hem till Tumba. På vägen till stationen så stannade vi till på McDonalds i Västberga och åt varsin McFlurry marängsviss.


Jag kom hem vid niotiden. Satt och pratade en stund med Borzko då. Och sen så satte jag mig vid datorn och gjorde månadens tråkigaste syssla: betalade räkningarna... Bloggade lite gjorde jag också.


Jimmy jobbade sent, och är inte hemma än, nu när jag skriver det här, klockan halvelva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0