Dagens Dagbok - Söndagen den 10 maj 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp halvnio och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost, fikade, och hade en pratstund.


Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Jag hade tänkt mig en liten promenad, men tyvärr så regnade det, så det blev ingen.


Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma istället. Och varvade med lässtunder, och datorstunder.


Klockan elva vaknade Jimmy och gick då upp. Han åt frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och satte sig sen framför datorn en stund.


Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Han åt då lunch, och jag åt också lite. Och sen så gjorde vi oss alla tre i ordning för att åka iväg.


Vid kvart över ett så stack vi iväg med bilen. Vi åkte och hämtade upp min mamma och pappa, och så körde vi in till stan, och ut mot Djurgården, och till Berwaldhallen.


Vi mötte upp med syrran, hennes sambo, och hennes son.


Jenny, Jocke, och Tindra, hann jag inte träffa, för dom kom lite senare. Och likaså mina tre jobbarkompisar, Snurran, Monica, och Mita.


Jag och min syster Anette gick in vid tvåtiden, för att träna lite innan konserten, och övriga fick vänta en stund innan dom fick gå in.


(Och själva konserten med "Kör för alla" och Caroline af Ugglas skriver jag om i ett separat inlägg, lite senare.)


När den första konserten var slut, så åkte våra anhöriga hem. Men syrran och jag stannade kvar för att göra en konsert till.


Den andra konserten var slut vid halvsextiden. Anette och jag promenerade sen från Berwaldhallen och till T-Centralen. Det tog en halvtimme ungefär. Där skiljdes vi åt, och tog varsin tunnelbana hem.


Jag kom hem vid halvsjutiden. Ingen var hemma då. Borzko hade åkt iväg hem till sin mamma på sitt vanliga söndagsbesök. Och Jimmy hade åkt iväg för att jobba ett kvällspass.


Jag åt middag när jag kom hem. Sen så höll jag på och fixade lite. Och så småningom så satte jag mig vid datorn.


(Inlägg med bilder från konserten kommer lite senare. Förmodligen någon film också. För Jimmy fotograferade, och Jenny filmade.)


(Min jobbarkompis Snurran, i bloggen Filojokus Funderingar, har bloggat om konserten, och lagt in tre bilder. Här är en direktlänk till det inlägget.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0