Dagens Dagbok - Söndagen den 24 maj 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. En fika och lite nyhetsläsning i datorn blev det sen.


Klockan nio larmade Borzkos mobil, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost tillsammans, fikade, och hade en pratstund.


Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna även i dag. Jag funderade på att ta mig en promenad, men i dag så hade jag absolut ingen lust alls för att gå ut och gå.


Jag tog istället med mig min bok, och så gick jag ner i den lilla parken bakom vårt hus, och satte mig där på en parkbänk i solen. Satt sen där i nästan två timmar och läste och njöt av solen.


Vid tolvtiden så gick jag hem och in. Och ungefär samtidigt så vaknade Jimmy och gick upp. Och också Borzko kom hem ungefär samtidigt från gymmet.


Jimmy åt frukost, och Borzko och jag åt lite lätt lunch, vi fikade alla tre, och hade en pratstund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Vid ettiden sen så åkte både Jimmy och Borzko iväg i båda bilarna. Dom skulle till en jobbarkompis till Borzko, till hans verkstad, för han skulle hjälpa Jimmy med en sak på hans bil.


Dom höll på där sen till framåt halvfyratiden, då dom var klara. Jimmy åkte då direkt till jobbet för att jobba ett kvällspass. Och Borzko åkte direkt hem till sin mamma på sitt vanliga söndagsbesök.


Jag höll på och fixade med lite här hemma i ett par timmar. Och varvade med lite stunder vid datorn.


Vid tretiden sen så kom solen till vår balkong, så då satte jag mig där. Läste ut boken "Stor" av Caroline Giertz, och började på boken "Må döden sova" av Anna Jansson.


Middag åt jag vid fyratiden, och sen så fortsatte jag att sitta och läsa på balkongen, och njuta av solen och värmen, till sextiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0