Dagens Dagbok - Söndagen den 31 maj 2009 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen halvåtta, precis som i går. Och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det förstås frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.


Borzko gick upp klockan nio, genomgick sina morgonbestyr, och skulle sen gå iväg till Farstahallen för att träna, även i dag.


Jimmy var inte hemma. Han sov över hos Jenny och Jocke igår, efter festandet där.


Min förmiddag i dag, blev lik min förmiddag i går. Jag hade inte lust för någon promenad i dag heller, utan ville bara sitta och njuta i solen.


Så jag tog med mig en ny bok: "Vill du ha barn med mig" av Åsa Jinder, och så gick jag till parken bakom vårt hus, och satte mig där och läste, solade, och njöt av det otroligt sköna vädret.


Satt där i ungefär en och en halv timme, mellan nio och halvelva. Sen så gick jag in en stund, och så gick jag iväg till centrum vid strax före elva.


Hämtade ut Jennys och Jockes dator på Onoff, som har varit inlämnad på reparation och service, och sen så gick jag hem igen.


När jag kom hem så satte jag mig uppe i skuggan på vår övre balkong, och så varvade jag stunder vid datorn med bokläsning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0