"En shopaholic får en syster" (Shopaholic & Sister) av Sophie Kinsella - 2004 - Bok.---------    

Recension av boken: "En shopaholic får en syster" (Shopaholic & Sister) av Sophie Kinsella (2004) (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit)

---------   


"En syster, en själsfrände, en snåljåp?
Becky Bloomwood är tillbaka! Mer köpgalen och lika hysteriskt underhållande som vanligt. Och hon har aldrig varit mer upphetsad än nu. Äntligen, hon har fått en syster! De kommer att ha så mycket gemensamt, de kan shoppa tillsammans, välja skor tillsammans, få manikyr tillsammans Becky Bloomwood, som gifte sig med Luke i En shopaholic säger ja, trodde att de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men verkligheten är inte riktigt så kul och romantisk. Problemen började redan på bröllopsresan när Becky köpte vad hon tyckte var lite souvenirer. Luke missuppfattade allt och nu får Becky hålla sig till en strikt budget. Väl hemma i England börjar Luke jobba som vanligt. Becky själv har inget jobb och hon vet inte vad hon ska göra. Hennes kompis, Suze, har en ny bästa vän och Beckys föräldrar uppför sig konstigt. Det är som om de döljer något för henne. Det visar sig att Becky har en syster i sin egen ålder! När den första chocken har lagt sig blir Becky överförtjust. Äntligen får hon en ny vän, en hon kan hitta på en massa kul med, som att shoppa kläder och skor och smink och väskor och möbler och ja, allt möjligt med. Men hennes syster är inte alls intresserad av att shoppa, de är varandras raka motsatser. Becky försöker verkligen, men allt blir bara fel.
"


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Det här är den fjärde boken i serien om Becky Bloomwood som en Shopaholic. Och den här var väldigt lik dom tre tidigare böckerna. Men det är skön och lättläst underhållning för stunden, men kanske ingenting man direkt minns. Fast jag tycker att böckerna är bra, och kommer att fortsätta att läsa serien. ///Bim.  

Här är en länk till bok nummer tre i serien: "En shopaholic säger ja".

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0