"Wallander - Hämnden" - 2009 - Film.

         

"Wallander - Hämnden" - 2009 - Film.

"Kurt Wallander har genomfört sin livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet. Han tar långa promenader med sin trogne följeslagare labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer tillfreds och harmonisk med tillvaron än på länge. Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften. Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och undantagstillstånd utlyses i den lilla staden. Det börjar likna en krigszon. Är detta sabotage eller en terroristattack? Det är allmänt kaos, och med media i hälarna, famlar Wallander i mörkret efter terrorister och gärningsmän."

(Kopierat från Lovefilm) 

Jag älskar ju Wallander-filmer, och kanske ännu mera Beck-filmer. Nu framöver så kommer det ju nio stycken nya Wallander-filmer, och två stycken nya Beck-filmer, och det är himla kul tycker jag. 

Den här filmen, "Hämnden" är den första filmen av dom nio filmerna i den nya omgången med Wallander-filmer. Några personer har ju försvunnit sedan dom förra filmerna, och några nya har kommit till. 

Men annars så tyckte jag att den här filmen var precis lika bra som dom brukar vara. Faktiskt till och med något bättre. Vissa Wallander-filmer kan vara lite sega tycker jag, men det var definitivt inte den här. Jag ser verkligen fram emot kommande filmer. Och jag kan verkligen rekommendera denhär. ///Bim.  

Betyg: 4 av 5.

Filmens trailer:


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag tyckte också att den var bra :-)

2009-05-24 @ 20:12:28
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Jaså? Så du har också sett den? Har inte läst något om det i din blogg! :-)

2009-05-24 @ 20:27:46
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Bim -> Jodå jag har för mig att jag skrev om det när jag hade sett den, men inte som recension utan bara i ett av mina vanliga inlägg

2009-05-24 @ 22:01:49
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo! Men nu kommer jag ihåg! Såg inte du den på bio?

2009-05-25 @ 15:12:33
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0