"Johan Falk - GSI - 4 - Leo Gaut" - 2009 - Film"Johan Falk - GSI - 4 - Leo Gaut" - 2009 - Film

"Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bils sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell, speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan, återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information. Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... "Johan Falk - Leo Gaut" är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser."

(Kopierat från Lovefilm)

Den här filmen, den fjärde filmen om Johan Falk på GSI, var precis lika bra som dom tidigare tre filmerna. Eller egentligen så var den här nog faktiskt bättre än trean. Tyckte att storyn var något bättre, och Peter Andersson gör en mycket bra roll som Leo Gaut. Väldigt gripande på slutet var den också, med tårar från min sida.

Betyg: 4 av 5.

Här är länk till den tredje filmen, där det finns länkar till dom tidigare filmerna också.Kommentarer
Postat av: Akå

Har precis sett alla Johan Falk filmerna och håller med dig. Jättebra och väldigt spännande. Längtar tills det kommer flera!

2009-10-13 @ 10:32:27
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Akå: Ja, dom är mycket bättre än Wallander, och till och med bättre än Beck, tycker jag! Längtar till dom två sista! :-)

2009-10-13 @ 18:04:05
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Akå

Håller med dig, tycker också Falk är bättre än Beck och Wallander. :D

2009-10-13 @ 20:37:22
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Akå: Först Falk, sen Beck, och sen Wallander! :-)

2009-10-14 @ 15:09:02
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0