Dagens Dagbok – Lördagen den 12 september 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.

 

I morse så larmade mobilen klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost, fikade, och läste nyheter i datorn.

 

Borzko hade gått upp klockan fem, och åkt iväg för att jobba extra i dag.

 

Jag satte mig sen vid datorn, och så bloggade jag tre inlägg med arton fotografier, från i går, eftersom jag aldrig hann och orkade med det i går.

 

Efter det så höll jag på här hemma med diverse hushållsgöromål. Bland annat så städade jag ur kylen. Och jag städade också bland mina skor. La undan alla sommarskor, och tog fram alla höst- och vinterskor. Höll sen på och fixade, donade, pulade, och grejade med lite allt möjligt här hemma.

 

Vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick då upp. Han åt då frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Vid tolvtiden sen så stack han iväg med bilen. Han har problem med den igen. Och den här gången så är det kopplingen som krånglar. Så han stack iväg till en kompis till Borzko som har en verkstad.

 

Jag fortsatte att hålla på och fixa här hemma. Sen så åt jag lite lätt lunch och tog en fika vid ettiden. Och efter det så satte jag mig och läste i min bok: ”Våtmarker” av Charlotte Roche.

 

Vid tvåtiden så kom både Borzko och Jimmy hem. Jimmy hade lämnat av sin bil, och sen så hade Borzko hämtat upp honom på väg hem från jobbet.

 

Jimmy satte sig sen framför datorn. Borzko duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satte han sig och läste i sin bok.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0