Dagens Dagbok – Söndagen den 13 september 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med nio fotografier).


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp redan klockan tre och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy gick upp klockan nio, och då åt vi frukost tillsammans. När han sen hade duschat och gjort sig i ordning, så tog vi bilen och åkte iväg till IKEA i Kungens Kurva.


Kom fram till IKEA vid strax efter tio. Vi plockade sen snabbt ihop det vi skulle ha, och åkte hem igen. Kom hem igen vid strax efter elva, och Borzko hade då precis kommit hem från jobbet.


Borzko och Jimmy stack iväg till återvinningscentralen i Högdalen med våra gamla vardagsrumsmöbler. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma så länge.


Sen när dom kom tillbaka så höll vi alla tre på och fixade här hemma. Vi flyttade på högtalarna till vårt hemmabiosystem som sitter på väggen. Vi flyttade på tavlorna. Vi la ut den nya mattan. Vi ställde i ordning nya ljusen, lampan, och kudden. Vi satte upp den nya glashyllan i badrummet. Och höll på och grejade och fixade med lite allt möjligt annat.


Så här ser mattan ut.Min läslampa som ska stå på fönsterbrädan så jag kan sitta och mysa och läsa hopkrupen i hörnet.Nya ljusfat och värmeljushållare.Så här ser det ut på väggen nu, efter flytt av högtalare och tavlor.Och så här ser det ut nu med den nya mattan. Vi tycker att det blev mycket, mycket snyggare med en ljus matta istället för den mörka i grått och svart. Den här är offwhite/beige.Och så här blev det i badrummet, efter uppsättning av den nya glashyllan.Kommentarer
Postat av: Snurran

Verkligen supersnyggt med den nya mattan! Allt är jättefint nu, förstår att du är glad och stolt! :-)

2009-09-13 @ 20:34:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Tack! Ja, vi är jätteglada över att allt blev så bra! Och att det äntligen blev av! :-D

2009-09-13 @ 20:38:26
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0