Kvällens tankar...


  • Jag mår likadant i dag, som jag gjorde i går. Inte bättre tyvärr... Men lyckligtvis inte heller sämre... Kommer att avvakta till min gynekologtid nästa torsdag, om jag inte blir sämre.
  • Underbart skönt att det är fredag i morgon. Eftersom jag inte har mått bra, så har det varit en jobbig vecka. Så det ska bli så skönt att vara ledig.
  • Skönt också att absolut ingenting är inplanerat i helgen. För förra helgen var väldigt intensiv. I och för sig så var den väldig rolig och positiv. Men ändå skönt nu att ha en lugn helg.
  • Det var otroligt mysigt att ha Jenny sovandes här i två nätter. Nästan som förr i tiden när hon bodde hemma! ;-) Jättemysigt i går kväll när hela familjen var samlad.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Hoppas att dina magsmärtor gått över under natten, det är så jobbigt att gå runt med värk, och sedan ovissheten att inte veta vad det är som orsakar att det gör ont.

Jag tror också på att det kan vara nån cysta som spökar, känner så väl igen det från din beskrivning. Jag har haft mycket problem med just systor och smärta i underlivet.

Tveka inte att söka akut gyn i helgen om du blir orolig och värken inte ger med sig.

Ta hand om dig nu.

Skickar en bamsingkram!!!

2009-09-17 @ 22:36:18
URL: http://frutteline.blogg.se/
Postat av: Therése

8 dagar är ändå ganska bra. När jag hade min 3,7 kilos-cysta tog det två veckor innan jag fick en undersökningstid och TRE MÅNADER innan de opererade bort den. Sjukvården i Sthlm är helt klart bättre än ute i landet. :S (eller ja, åtminstone i Norrköping)

2009-09-18 @ 12:53:17
URL: http://www.nightlife.se/terrydeer
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Nilla: I dag så känner jag mig faktiskt lite bättre! Har inte lika ont "fram", men däremot lika ont "bak". Blir det samma eller bättre, så avvaktar jag. Tack för dina ord! Kram! :-)

2009-09-18 @ 15:09:04
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Therése: Vad jobbigt att behöva gå med en sån stor cysta så länge.. Himla dåligt tycker jag..

2009-09-18 @ 15:09:56
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0