Dagens Dagbok – Lördagen den 9 januari 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.


Mobilen larmade klockan halvåtta i morse, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Ett stort glas kaffe och lite nyhetsläsning i datorn blev det sen.

 

Borzkos mobil larmade klockan nio, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost och hade en pratstund.

 

Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Själv så satte jag mig i soffan i vardagsrummet och läste i min bok: ”Blondie” av Birgitta Andersson.

 

Vid halvelvatiden så vaknade Jimmy och gick då upp. Jenny hade beställt väckning då, och det fick hon. Jimmy och Jenny åt frukost, och jag tog en fika med dom, och vi satt och pratade en stund.

 

Jenny ville sen titta på ”Lets Dance” från i går, som jag hade spelat in till henne. Så vi satte oss uppe i vardagsrummet båda två. Hon tittade och jag satt med datorn en stund. Jimmy satte sig vid datorn på sitt rum.

 

Vid ettiden så kom Borzko hem från gymmet. Då åt vi alla fyra lite lätt lunch och tog en fika och hade en pratstund.

 

Jenny gjorde sig sen i ordning. Och vid halvtretiden stack hon iväg in till stan för att möta upp med några tjejkompisar.

 

Borzko och jag satte oss i vardagsrummet och läste i varsin bok. Jag började på boken: ”Alla får ligga” av Henrik Fexeus.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0