Dagens Dagbok – Tisdagen den 5 januari 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.


I morse så larmade mobilen klockan halvåtta som vanligt, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost med kaffe blev det sen.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg till Centrum, och till Plainer Hair Shop, och till Camilla. Jag blekte massor med slingor, jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen, jag klippte mig, och jag köpte en stylingprodukt. Och alltihopa gick på 1.315:- kronor.

 

Jag var klar vid kvart över elva. Och då hämtade jag bara bilen, och så åkte jag hem till mamma och hämtade upp henne. Vi åkte sen till Haninge/Handens Polisstation och hämtade mammas nya ID-kort.

 

Sen så åkte vi hem till mamma och fikade. Pappa var också där då. Satt sen och pratade till framåt halvtvåtiden, då Jimmy kom förbi på väg hem från jobbet.

 

Jimmy slutade redan klockan ett i dag, eftersom det var dag före röd dag. Vi åkte bara hem och lämnade av min bil, och sen så åkte vi till Länna för att storhandla på Willys.

 

I dag blev det riktigt mycket handlat, för nästan allting var slut hemma. Nästan artonhundra kronor gick det på… Men nu är det fullt i frys, kyl, skafferi, och städskåp.

 

När vi kom hem så blev det så klart uppackning av allt. Och sen så åt vi middag tillsammans alla tre, eftersom Borzko var hemma när vi kom hem.

 

Borzko hade haft sin veckans lediga dag i dag. Och han hade tagit hand om veckostädningen i dag.

 

Jimmy hade skjutsat Jenny till jobbet i morse, för hon skulle jobba mellan sex och tre i dag.


Efter middagen sen så stack Borzko iväg till sitt jobb för att hämta lastbilen inför morgondagens jobb.

 

Jimmy satte sig framför datorn på sitt rum.

 

Jag höll på och fixade lite med diverse hushållsbestyr här hemma en stund.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0